Prijzen/acties

de lesprijs moet helaas omhoog. ik heb ervoor gekozen om alleen de lesprijs omhoog te doen en de tttoets en examens hetzelfde te houden ondanks de flinke verhoging van het CBR.

les van 80 minuten  per 1-1-2021 €67       

                   

€60

les van 60 minuten per 1-1-2021  €50 € 45
tussentijdse toets € 165
praktijkexamen B € 195
Theorie  cursus :https://www.nutheorie.nl/rijschool/achten
faalangst examen € 240
huur theorie / praktijk boek / examentraining boek met 1020 vragen € 10 per deel
iTheorie online / per computerlens
met boek en 10 uur online oefenen
€ 25
€ 35

Machtigingscode rijschool: 9888F6

iban NL68  INGB 0672 4918 42 tnv RFH Achten

Voor het examen wordt tijd gereserveerd zodat je voor het examen nog kunt rijden. Dus je hoeft niet op eigen gelegenheid naar Mierlo toe te komen.

Daar ik het foute klantenbinding vind [je bent aan de rijschool / instructeur gebonden ook als je de “klik” niet hebt met je instructeur] doe ik niet aan de pakketten.

Ik doe verder niet speciaal aan “binnen twee weken je rijbewijs halen” ten eerste heb je nooit geen garantie en je moet vaak een paar weken lang halve dagen [4 a 5 uur] achterelkaar autorijden wat naar mijn mening veel te vermoeiend is. Wel kun je natuurlijk zo veel mogelijk lessen nemen per week zodat je het toch snel en verantwoord kunt slagen.

Ik krijg veel vragen over de waarde van de tussentijdse toets. Vandaar hier mijn ervaring/mening.

Je krijgt na de tttoets aandachtspunten/punten ter verbetering en eventueel nog tips. De spanning tijdens het latere examen zal door deze TTT vaak afnemen ook zal de slagingskans stukken toenemen door deze ervaring zeker als je het advies [incl. adviesformulier] van de examinator ter harte neemt en hier je voordeel mee doet.

De redenering ‘de TTT kost bijna net zo veel als een examen’ klopt natuurlijk maar je krijgt er ook wat voor terug. Zo heb je die week al meteen gelest, als je vrijstelling krijgt voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen zul je nadien ook minder lessen nodig hebben je hoeft daarvoor immers niet meer te oefenen voor het eerstvolgende examen. [de vrijstelling geldt 1 keer] En als je kunt zeggen, ik ben de eerste keer geslaagd, klinkt dit ook wel leuker.

Ik heb voor mijn eigen kind ook een TTT laten doen en zou dit een ander zeker aanraden. Uiteindelijk ben je minder geld kwijt.

Iedereen die de TTT tot nu toe heeft afgelegd, heeft er baat bij gehad en zou dit achteraf wederom gedaan hebben.

Natuurlijk ben je zelf vrij om hiervoor wel/niet te kiezen.

Indien een afgesproken les niet binnen uiterlijk 48 uur wordt afgezegd zonder geldige reden moet de leerling een halve rijles betalen. Bij andere rijscholen vragen ze het volledige lesgeld dus valt het nog mee.

http://itheorie.nl/rijschoolgegevens/52084175-rijschool-rene-achten

Wil je extra oefenen voor je theorie klik dan op deze link. https://www.theorie-leren.nl/shop/school/rijschool-rene-achten

En om je bordenkennis bij te spijkeren is deze gratis link:    https://deverkeersborden.nl

HOU AUB REKENING MET EEN WACHTTIJD, MELD JE DAAROM OP TIJD AAN.


 
Designed by dba60K